TASTE OF...

Burgers

De allerlekkerste burgers en dat proef je! Zoals de Classic, Bacon Cheese, de Hot&Spicy en veel meer. Onze burgers zijn van 100% rundvlees. Daarnaast is onze kipburger 100% plofkipvrij. Heb je geen zin in vlees? Probeer dan eens onze Vegaburger.

Bread

Alledaags makkelijk of luxueus lekker belegd. Altijd vers afgebakken! Voor ons beleg gebruiken we uitsluitend de beste producten. Of wat dacht je van een lekkere tosti van de de plaat, een warm vlees Kijkduin of een gehaktbal uit eigen keuken?

Frites

De allerlekkerste frites van Kijkduin? Probeer het zelf maar! Gemaakt van de heerlijke Hollandse Agria-aardappel. Wat dikker gesneden, vol van smaak én lekker krokant gebakken. Het bakken doen we met vloeibare frituurolie. Dat is niet alleen beter, maar ook smaakvoller. Probeer ook eens onze Tasty Toppers zoals de Rendang of The Greek.

Snacks

Onze A-merken zoals de Bourgondische huiskroket van rundvlees of de heerlijke Holtkamp kalfsvlees-, garnalen- of oude kaas croquet zijn van de hoogst haalbare kwaliteit. Op vegetarisch gebied hebben we heerlijke kwaliteit-snacks waar ook de echte meatlovers verliefd op zijn!

ICE & SHAKES

Ook voor de heerlijkste shakes, Sundaes of een Tasty Twister van Oreo, KitKat of M&M’s ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zullen onze seizoensspecials je aangenaam verrassen!

DRINKS

Smoothies in verschillende smaken en écht goede (ijs)koffie. Samen met onze koffieleverancier Portioli hebben we gekozen voor de fijnste bonen uit Midden- en Zuid Amerika die individueel zijn geselecteerd en gebrand volgens Italiaanse traditie.

GET in touch

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.