TASTE OF...

DRINKS & WINE

Even lekker borrelen na een strandwandeling of fietstocht? Zomers hebben wij al vroeg de zon op ons terras en kan je lekker genieten van een kop koffie met appelgebak of ander taartje, sapje, frisdrank of een heerlijk glas wijn met een bittergarnituur.

Bread

Alledaags makkelijk of luxueus lekker belegd. Altijd vers afgebakken! Voor ons beleg gebruiken we uitsluitend de beste producten. Of wat dacht je van een lekkere tosti, een warm vlees Kijkduin?

Loaded fries

Loaded Fries meer dan gewoon een frietje, wat dacht je van onze meest verkochte Rendang of Hot Chicken. Ook hebben we regelmatig wisselende Loaded Fries

Burgers

De allerlekkerste burgers en dat proef je! Zoals de Classic, Bacon Cheese, de Hot&Spicy en veel meer. Onze burgers zijn van 100% rundvlees. Daarnaast is onze kipburger 100% plofkipvrij. Heb je geen zin in vlees? Probeer dan eens onze Vegaburger.

Snacks

Onze A-merken zoals de Bourgondische huiskroket van rundvlees of de heerlijke Holtkamp kalfsvlees-, garnalen- of oude kaas croquet zijn van de hoogst haalbare kwaliteit. Op vegetarisch gebied hebben we heerlijke kwaliteit-snacks waar ook de echte meatlovers verliefd op zijn!

DINER

Geen zin om te koken en toch even snel een hapje eten, wij serveren oa heerlijke huisgemaakte kipdijsate, flat iron steak, gyros of kies een van onze burgers, geserveerd met frites of wedges naar keuze en een frisse salade.

ICE & SHAKES

Een frisse smoothie past altijd bij de lunch, of een romige milkshake (smaken wisselen door het seizoen heen.) Probeer anders ook eens een ijskoffie met slagroom en karamel, heerlijk op een warme zomerdag! Of sluit je diner af met een sundae, ook lekker als tussendoortje.